Jeg har ikke fått til gresskar selv, men har kjøpt inn to slags frø i år, og er klar for et nytt forsøk

Jeg kjøpte to som ser ut som "halloween"-gresskar. 'Tom Fox' skal bli 3-6 kg og 'Baby Bear' skal bli 0,5-1 kg. Jeg håper jeg skal få til noe med dem, slik at jeg kan sylte til høsten. Her er min uunnværlige variant av
INGEFÆRSYLTA GRESSKAR
1/2 l vann
20 g hel ingefær (jeg er veldig glad i ingefær, og bruker mye mer)
4 dl eddik 7 %
1 kg farin
1 1/2 kg rensa gresskar
Kok vann og ingefær i 10 min. Tilsett eddik, rensa ingefær i tynne skiver og sukker, og gi et oppkok. Putt gresskarbitene oppi,og kok til bitene er klare (minst 20 min). Ta opp bitene, og kok sausen til den tykner litt. Legg bitene på glass, og hell sausen over til den dekker bitene.
Jeg bruker dette som tilbehør til middag, i stedet for tyttebær, og til ost.