
1.
5-7 gule chili
500 g gul paprika
200 g ingefær
1/2 sitron og 1/2 appelsin, revet skall og saft
1,2 kg sukker
7,5 dl eplesidereddik
Certo
Chili, paprika og ingefær renses og kjøres i hurtigmikser til små biter. Kok opp alt unntatt sitrusskall og Certo, kok i 10 minutter. Tilsett Certo, kok i 1 minutt. Passe stiv? Tilsett sitrusskall.
2.
100 g chili
100 g paprika
500 g sukker
4 dl eplesidereddik
Certo
3.
1 paprika
4-5 store røde chili
350 g sukker
1 1/4 dl eddik 7%
Saft av 2 appelsiner
I og med at chilien har ulik styrke, ble det mange ulike produkter til slutt, og alt på lykke og fromme

I går var vi på middag hos naboen, og fikk blant annet servert pepperkaker med blåmuggost og chilimarmelade. Prøv selv

Nå er det 30 cm med snø på rekkverket, mye mer på bakken, overskya, men 2-3 kuldegrader og vindstille. Ettersom jeg er ferdig med å telle spirer og mulig spirer i pottene mine, tar jeg med skia og drar til fjells
