Pinnekjøtt

Del med andre. Prøv ut. Kommenter.

Moderatorer: toveve, AnnePåLandet, Villrose

Pinnekjøtt

Innlegg Mccoolhill Ons Des 28, 2016 23:13

Imorgen står pinnekjøtt på menyen. Men jeg damper ikke kjøttet, men derimot koker det i grønnsaks buljong vann. Når det er ferdig får det litt tid under grillen. Pinnekjøttet blir helt nydelig og så mye mindre arbeid det blir. Kan absolutt anbefales.
Mccoolhill
Har snakketøyet iorden, ja
Har snakketøyet iorden, ja
 
Innlegg: 271
Registrert: Lør Sep 09, 2006 17:58

Re: Pinnekjøtt

Innlegg blys Tor Des 29, 2016 0:44

Artigt å lese om nye måtar å lage tradisjonsmat på :D
Som innbarka vestlending held eg nok på dampa pinnekjøt, som absolutt ikkje er arbeidskrevande.
blys
Svært skravlete bruker
Svært skravlete bruker
 
Innlegg: 756
Registrert: Søn Apr 12, 2015 17:40
Bosted: Sogn, H4

Re: Pinnekjøtt

Innlegg timanna Man Jan 02, 2017 0:30

Uansett kokemåte er det fint å "skjerpe" kjøttet i langpanne på litt sterk varme. Det blir bedre da, synes jeg, og så kan det stå og holde seg varmt til neste runde servering.
Brukerens avatar
timanna
Turbobruker
Turbobruker
 
Innlegg: 4207
Registrert: Man Sep 07, 2009 20:36
Bosted: I nærheten av Vinstra, H7


Gå til Oppskrifter

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 3 gjester

cron