Skift til PC-stil
Smått & stort, pent og mindre pent, både med og uten blomster.
Skriv et svar

Delphinium hybridum "Funeral parlour"

Tor Okt 23, 2008 9:16

Er det noen som har sådd denne og fått blomst på den? Skulle gjerne sett bilde. Jeg sådde den i vår, men blomsten ligner ikke på bildet de har på nettsiden sin i det hele tatt. http://www.raravaxter.com/product_info. ... cts_id=443
Har andre klart å få den riktig fram fra frø? Begynner å lure på om jeg har feilmerket potta, men det var nå litt rart for denne voktet jeg ganske godt. Var jo så spent på den. Og om jeg har det, så har jeg altså fått null spiring fra 8-9 frø, det er vel ganske dårlig. xx(

Re: Delphinium hybridum "Funeral parlour"

Tor Okt 23, 2008 9:42

Jeg sådde i fjor og fikk 9 planter av 10 frø. Har gitt bort noen, men alle mine blomstret i år. De varierte mellom hvitt og litt mørk skittengrå. Den mørkeste:

Bilde
Flere bilder her :)

Jeg ble litt skuffet over at bare et par stykker ble "svarte", men de hvite er jo veldig flotte. De grå ser bare visne ut til man kommer inntil ;)
Men har litt lyst til å prøve en gang til, er et eller annet veldig fasinerende med de sorte... Er forøvrig den eneste sorte fargen uten antydning til blått, rødt eller lilla jeg har sett.

Re: Delphinium hybridum "Funeral parlour"

Tor Okt 23, 2008 9:43

Akkurat. For jeg fikk bare blomst på én, og den var hvit med litt grønn i. (Skal legge bilde inn i ettermiddag.) Men jeg har to planter til, så da er det kanskje håp om at en av dem kan bli mer som den skal?

Re: Delphinium hybridum "Funeral parlour"

Tor Okt 23, 2008 9:52

For en trist plante :? Den bærer navnet sitt med rette xx( . At noen orker å ha noe slikt i hagen :(

Re: Delphinium hybridum "Funeral parlour"

Tor Okt 23, 2008 10:05

Synes de er stilige, jeg, selv om ikke akkurat som på bildet :D

Re: Delphinium hybridum "Funeral parlour"

Tor Okt 23, 2008 19:15

Her er min. Ikke akkurat som den skulle bli. Jeg synes det er litt dårlig når frøene koster 70 kroner for 10 stk, at de ikke en gang opplyser at de kan bli alt fra denne fargen og til hvit? Jeg er passelig fornærmet egentlig, for akkurat dét. :V:
Skriv et svar