Mine to anbefalinger..

Del gleder og sorger i bøkenes verden.

Moderatorer: toveve, AnnePåLandet, Villrose

Mine to anbefalinger..

Innlegg Sommartorpet Søn Jan 24, 2010 0:49

Jeg har lånt alle tilgjengelige hagebøker på biblioteket og også kjøpt en del hagebøker. I år er det uten tvil to som jeg har hatt veldig stort utbytte av.

Ludvig Johansson:
Odla exotiskt i din trädgård. Boken er et "must" for alle som funderer på å teste ut palmer eller andre eksotiske vekster i hagen. Den er grundig dokumentert, breddfull med tips og best av alt- erfaringer fra forfatteren selv og andre svenske entusiaster av denne typen hagedyrking. Prisen er 200.- svenske kroner + frakt for et signert eksemplar! :D
Selges på forfatterens hjemmeside: http://www.exot.se/

Bonniers store bok om Din Trädgård
Hovedredaktør: Karin Berglund.
Denne kjøpte jeg på Plantasjen i Sverige. Har desverre ikke sett den til salgs på Plantasjen her i Norge, men det må jo gå an å be dem om å bestille denne inn!?
I motsetning til "Den store hageboken" som selges på Plantasjen i Norge, er denne boken systematisk og informativ. Et absolutt "Må ha" for en nybegynner som jeg! (Ikke misforstå- "Den store hageboken" var fin den, men ikke så relevant for norske forhold - og langt fra så informativ som de to foregående nevnte bøker.)
http://www.bokus.com/b/9134514554.html
Sommerhagen: http://sommerhagen.blogspot.com

"And when your back stops aching and your hands begin to harden . . . You will find yourself a partner in the Glory of the Garden." Kipling
Brukerens avatar
Sommartorpet
Har snakketøyet iorden, ja
Har snakketøyet iorden, ja
 
Innlegg: 697
Registrert: Ons Nov 04, 2009 22:02
Bosted: Sone H3/H4

Gå til To om boka

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest