Skift til PC-stil
Del med andre. Prøv ut. Kommenter.
Skriv et svar

Syltet rabarbra.

Tor Jul 08, 2021 20:28

Hos oss er vi glade i syltet tilbehør til kjøtt, og spesielt til hamburger og grillmat. Syltet rødløk er populært. Så kom jeg tilfeldigvis over at man syltet rabarbra. I min hage har jeg mer rabarbra enn vi klarer å bruke. Kanskje er det flere enn meg? Så deler oppskriften fra godt.no

https://www.godt.no/oppskrift/984/sylte ... a-med-dill

Re: Syltet rabarbra.

Ons Sep 22, 2021 7:57

Syltet rabarbra som tilbehør til kjøtt eller fisk har jeg hverken smakt eller hørt om :shock: Det må jeg absolutt prøve til neste år. I år klarte jeg ikke å holde rabarbraen med nok vann, og det ble til at den bare fikk seg et hvileår.

Re: Syltet rabarbra.

Søn Sep 26, 2021 21:09

Jeg har lest innlegg her om at mange ikke visste hva de skulle bruke rabarbraen til. Det ble liksom nok syltetøy. Så kom jeg over denne oppskriften, og serverte den til grillmaten i sommer. Det ble den lille ekstra, som alle spurte hva var og spurte om oppskriften på :)

Re: Syltet rabarbra.

Ons Sep 29, 2021 14:00

Jeg syltet rabarbra i år, også.
Jeg syns det var godt, men jeg hadde oppi en stjerneanis, og det var egentlig ikke nødvendig.

Skal heller prøve med dill neste gang :)

Re: Syltet rabarbra.

Ons Sep 29, 2021 19:14

nefertiti skrev:Jeg syltet rabarbra i år, også.
Jeg syns det var godt, men jeg hadde oppi en stjerneanis, og det var egentlig ikke nødvendig.

Skal heller prøve med dill neste gang :)


Ja, det er mye man kan ha i for å endre smaken. Til neste år skal jeg prøve med flere smaker :)

Re: Syltet rabarbra.

Ons Sep 29, 2021 20:05

Dette skal jeg prøve!
Digger syltet ved siden av middag, og får aldri brukt opp rabarbraen.

Re: Syltet rabarbra.

Tor Sep 30, 2021 20:05

Da liker du syltet rabarbra, Villrose! Og så er det jo morsomt å servere noe som de færreste har smakt og som er fra egen avling :D
Skriv et svar