Hager du kan besøke i Østfold

Åpne hager og spennende frittstående hagebutikker som er verd et besøk

Moderatorer: toveve, AnnePåLandet, Villrose

Hager du kan besøke i Østfold

Innlegg MonaHv Fre Jan 24, 2014 19:46

*Tigertina: Båstad i Trøgstad Kommune. Telefonnummeret er 48251051. www.hagenpafjellberg.blogspot.com
Velkommen til en 3,2 måls hage i utvikling! Nå inneholder den plener, grønnsakshage i pallekarmer, en liten dam med fisk, frittgående høner og kaniner, mange små bed, og begynnende frukthage! Deler av det jeg kan, spesielt syrin. Drømmen er en cottage garden-stil, med masse både vakkert og nyttig!
Venter barn rundt 1. juli, og ber om forståelse for at besøk ikke ønskes akkurat de nærmeste 2-3 ukene etter det.

*Lene i Fredrikstad: Fredrikstad. Tlf 98878423 Jeg har en hageblogg: http://leneifredrikstad.wordpress.com/
Jeg har en nyttehage med masse spiselige planter og levende jord. Men jeg er etterhvert også glad i blomster som ikke har annen funksjon enn at de er pene å se på. Hage ca 600 m2, flat tomt på leire. Ikke salg, men bytter gjerne eller gir bort stiklinger/rotbiter ol. av sånt jeg har mye av.
Jeg steller med varmkomposten og hagekomposten min og er sannsynligvis kompostnerd. Jeg lar meg (altfor) lett lede inn i nye hage-»diller» – og lar meg lede bort fra dem igjen.

*Mette i Furulunden: Min hage er i startgropen, men jeg kan godt ta i mot besøk. Du kan jo ta en titt på hagebloggen min: http://www.furulunden.blogspot.no Jeg bor på Kråkerøy i Fredrikstad, Øtfold :)

*pehjahren: Ringvoll, Hobøl, Østfold Mobil: 920 82 292 e-post: pejah@online.no Litt beskrivelse av hagen finnes her: http://www.hageselskapet.no/ostfold/bes ... Id=2377278

*camillok: Camilla: 93437839. Flyttet sommeren 2012 til en litt over ett mål stor hage som var ytterst kjedelig. Masse arbeid er nedlagt på kort tid, og 1000 planer. Stort fokus på grønnsaksdyrkning med kjøkkenhage og et lite drivhus. Anlagt en liten frukt/bær hage med rosehekk og har opparbeidet flere bed med stauder. Peoner, roser og liljer blir det en del av, samt sommerblomster i krukker og bed. En del hjemmesnekrede prosjekter og mest sannsynlig noen drueranker i nær fremtid. Vi har en liten hjelper (gutt født -12) og venter en til i juli -14, så et hagebesøk hos oss kan bli avbrutt av både bleieskift og amming - men du skal være hjertelig velkommen :) Vi bor ca 10-15 min utenfor Fredrikstad i sone H2.

Spennende utsalgssteder:
Vestby planteskole på Hafslundsøy, sarpsborg er absolutt verdt et besøk: http://www.vestby-planteskole.no/
Også Lunds gartneri i Torsnes, Fredrikstad (men de er stengt i vinterhalvåret): http://www.bogront.no/lunds/
Jeg har også god erfaring med Rød planteskole, Onsøy: http://roedplanteskole.no/
Og når det gjelder urter: Pålsrød, Rygge: http://www.urtehagen.no/index.html
Mjærum staude og urtesalg, masse spennende! Begrensede åpningstider, og kun sommerstid. http://mjaerumgaard.blogspot.no/
Jeg er lykkeligst når jeg har jord under neglene og fregner på nesa...
Brukerens avatar
MonaHv
Turbobruker
Turbobruker
 
Innlegg: 2903
Registrert: Lør Aug 19, 2006 11:19
Bosted: Åros ved Oslofjorden

Gå til Hager åpne for besøk

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest